Gent com tu. Diversa, activa i compromesa!


1. Raquel Poveda

Estudia l’especialització de gènere dins el grau de Ciències Polítiques. Ha militant molts anys al moviment llibertari i a plataformes unitàries independentistes i antifeixistes, així com a coordinadores feministes. Va estar implicada en el moviment de Ca l'Enkant i forma part del col·lectiu La Malgirbada, que defensa la creació d'un ateneu autogestionat a la ciutat.

2. Josep Maria Gontan

47 anys i pare de una nena i dos nens.Comercial de professió, ecologista d' esquerres i independentista de convicció. El meu temps lliure el dedico a la cultura popular, l' handbol i fer poble des de la CUP.

3. Pep Medina

Periodista i tecnòleg. Impusor de la plataforma No ens Vendreu la Moto. He treballat principalment en l'àmbit de la comunicació local i comarcal i d'àmbit universitari. Actualment amb responsabilitats de comunicació i municipalisme a la CUP Nacional

4. Roser Rodríguez

Dona,mare i feminista. Activament implicada en la independència del nostre país.

5. Sonia Angelats

Mestra d'Educació per Persones Adultes i estudiant d'Educació Social. Estic militant a l'esquerra independentista des de fa més de deu anys, passant per la CAJEI, Arran i finalment per la CUP, on milito actualment.

6. Eduard Navarro

Actual regidor de la Crida-CUP a l'Ajuntament. Veí de Tres Torres, mestre, historiador, activista i aficionat als esports.He investigat i publicat sobre la repressió franquista a Granollers i comarca. He estat regidor cupaire des del 2015.

7.

8. Montse Roura

Nascuda a Granollers l'any 1984. Llicenciada en biologia i doctora en producció animal. Activista política amb arrels palouenques.

9.

10. Jordi Bufí

Enginyer informàtic (Plataforma per la llengua, Òmnium, ANC, CUP) Analista informàtic, granollerí, independentista, Pare. Intentant aportar un granet de sorra per fer d'aquesta ciutat un lloc millor on viure.

11. Anna Asbert

Mare. Politòloga. Treballant des de l'administració local, en la que crec profundament. Participació, economia social i dinamització comunitària. Participo i he participat de diverses entitats i mogudes a i per Granollers

12. Hilari Quadriello

Soci fundador de la Associaciö de consumidors La Magrana Vallesana i pallaso, activista de la agroecologia i el cooperativisme.

13. Josep Sànchez

Llicenciat en Geografia i Història. Mestre jubilat. Activista històric en defensa dels drets socials. Membre del sindicat CGT, del Casal del Mestre i de Granollers Vol Acollir.

14. Cèlia Junqueras

Educadora social. En els últims anys he treballat en l'àmbit de la violència masclista. Dedico part del meu temps a la música. Sóc blava i sòcia d'Òmnium.

15. Alberto Segura

Sóc llicenciat en Filosofia per la UB i actualment treballo d'Aux. Administratiu a un Centre d'Atenció Primària. Vaig estar militant a la Federació d'Estudiants Llibertàries i participant en el moviment estudiantil contra el Pla Bolonya. A nivell local he estat implicat a les places amb el 15M o a la campanya feminista Tanquem Princelandia. També he format part d'Arran Granollers i actualment sóc militant de la CUP i del col·lectiu de l'Ateneu Popular de Granollers la Malgirbada

16. Laia Saperas

Del 85. Aprenent i ensenyant cada dia amb la música. Llicenciada i master en estudis musicals a l'ESMUC i llicenciada en humanitats a la UAB. Flaustista i professora en escoles de música i integrant en projectes de música comunitària per la transformació social. De Granollers, sòcia de la Magrana i de la Colla dels Blancs.

17. Joan Gener

Educador social i agitador cultural. Ha estat i està vinculat a diverses iniciatives d'agitació cultural i política.

18. Neus Pujol

Educadora Social i treballo com a Tècnica de Joventut a Lliçà de Vall. Militant de l'esquerra independentista des de fa més de 10 anys, on vaig començar a militar als Maulets. Sóc granollerina per elecció.

19. Oriol Foz

És pare, activista per la qualitat de l'ensenyament públic, treballa fent tasques d'enginyeria ferroviària i és afiliat de la CUP. Ha format part activa dels moviments socials i sindicals dins i fora de l'entorn laboral. Compromès socialment amb l'educació en el temps del lleure i en tasques de voluntariat comunitari. Soci i membre de la junta de Granollers Pedala, veí del barri de Tres Torres i activista de l'Assemblea per la Integració de la Ronda i Sud de Granollers.

20. Xavi Guijarro

Doctor en Sociologia i treballo en l'àmbit de la investigació i la consultoria cultural. He crescut amb les experiències de l'Assemblea de Joves, el CSO Can Calet i l'Esquerda, vinculant-me estretament a Granollers. Actualment col·laboro amb la Universitat Popular de Granollers i participo activament als Blaus, on he estat cap de colla.

21. Núria Ruera

Dona, jubilada i independent

Proclamem que tot està per fer,
tot és possible avui,
fem sentir arreu
com s´exalta el vell desig d´un món millor.

Miquel Martí Pol

22. Francesc Armengol

Sóc pare de 3 nens i professor. Militant de l'Esquerra Independentista de fa molts anys: primer a Endavant i després a la CUP. Fa 15 anys que vaig arribar a Granollers. Treballo a l'Institut Celestí Bellera des del 2010. Impulsor de l'Associació Esportiva Escolar del centre i dinamitzadors dels projectes pel foment de la bicicleta entre els alumnes. Amant de la natura i la muntanya.

23. Maria Cobeña

D'ofici Relacions Públiques, entre d'altres activitats professionals he co-regentat durant 8 anys un negoci d' hostaleria+llibreria amb activitats culturals, col·laboradora voluntària a Plataforma xLa Llengua, Òmnium i anteriorment a d'altres associacions locals. Amb el cor roig-violeta i una esperança de futur de color verd, voldria aportar el meu granet de sorra per construir un món més just en tots els àmbits des de el meu actual espai La Crida Granollers CUP

24. Arnau Torras

Gestor Cultural. 24 anys. Graduat en Humanitats i Máster en Mitjans, Comunicació i Cultura. Membre de la Crida per Granollers-CUP des del 2015.

25. Maria Oliver

Actual regidora de la Crida-CUP a l'Ajuntament. Professora d'institut. Militant de l'esquerra independentista. Activista per l'escola pública i afiliada a la CGT, ha col·laborat amb l'Assemblea de Mestres de Granollers. A la ciutat ha militat a la Coordinadora per la Pau, passant per l'Assemblea d'Esquerres, per l'ocupació de Can Calet i l'Assemblea Alternativa.

S1. Mar Urbistondo

Estudio Antropologia social i cultural a la UAB i milito Arran. Feminista i antifeixista, Tres voltes rebel

S2. Josep Torras

Tinc 31 anys sóc estudiant de ciències polítiques i treballo de dinamitzador sociocultural. Milito a Endavant. Lluito per aglutinar poder popular a través d'un espai autogestionat que ens permiti teixir xarxa entre diferents col·lectius de la nostra ciutat.

S3. Oriol Puig

Durant molts anys monitor de lleure, enkantat, involucrat en la cultura popular i agitadora, compromès amb la llibertat nacional i últimament construïnt un projecte d'humanitats digitals i cooperatives a Apilab.

S4. Maria Martínez

Sóc llicenciada en historia i gestora cultural i treballo en l’àmbit de la dinamitzacio comunitària. Lluito per una educacio pública i de qualitat amb les companyes de l’ampa i formo part de La Bala Feminista.

S5. Jaume Galve

S6. Paula Fernàndez Sanye

S7. Aleix Vidal

Mestre de primària i membre de Softcatalà. Representant de l'administració a l'escola Ponent en el referèndum del Primer d'Octubre de 2017.

S8. Verònica Manga

S9. Lluís Tuset

Tinc 33 anys i vaig estudiar enginyeria industrial a la UPC. Actualment treballo com a professor de matemàtiques a l’Escola Municipal de Treball de Granollers. Vaig ser monitor de Colònies Sant Esteve durant molts anys i ara sóc membre dels Xics de Granollers. Sóc soci de Proactiva Open Arms, Enginyeria Sense Fronteres i Òmnium Cultural.

S10. Oriol Barnet

Educador Social i membre actiu a diverses entitats de cultura popular. De més jove vaig militar a Arran

Descobreix el nostre programa